Дослідження індукованих перенапруг на лініях електропередавання напругою 6-35 кВ з різними типами проводів - Дривецький, Станіслав Ігорович (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2018)
Проведено експериментальні дослідження зон захоплення ліній електропередавання з різними типами проводів, а також вимірювання величини індукованого на проводах імпульсу перенапруги.

Проведены экспериментальные исследования зон захвата линий электропередачи с различными типами проводов, а также измерения величины индуцированного на проводах импульса перенапряжения.

Experimental studies of zones of capture of transmission lines with different types of wires, as well as measurement of the value of induced on wires of an overvoltage pulse have been carried out.
Исследование индуцированного перенапряжения на линии электропередачи напряжением 6-35 кв с различными типами проводов
Abstract Investigation of Induced Overvoltage on a Power Line of 6-35 Kv with Different Types of Wires
Keywords: грозозахист; індуковані перенапруги; лінії електропередавання; проводи