Рекомендації до самостійних занятть студентів в тренажерному залі - Петренко, Валерій Іванович; Федорина, Тетяна Євгеніївна; Казак, Володимир Юрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на пошуки нових шляхів для залучення студентів до самостійних занять фізичною культурою, організацію тренувального процесу з метою зробити ці заняття сталими на протязі не тільки навчання, але на подальше життя. Пропонується методика організації втягувального періоду занять з урахуванням того, що студенти вперше будуть займатися вправами з навантаженням.
Keywords: комплекс вправ; тренувальна програма; робочий підхід; кількість повторень; set of exercises; training program; working approach; number of repetitions