Вплив фізичної активності на емоційний стан студентів в сучасних умовах - Назаренко, І. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У цій роботі розглядається проблема впливу фізичних навантажень на емоційний стан студентів в умовах війни. Виявлено, що фізична активність є дієвим засобом покращення фізичного та психічного здоров’я
Keywords: воєнний стан; фізичні навантаження; рухова активність; здоров'я студентів; психофізична витривалість; розвиток депресії; психоемоційний стан