Підготовка майбутнього вчителя до впровадження педагогічних технологій в умовах інтеграції у світовий освітній простір - Пєхота, О. М.; Прасол, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті визначені особливості педагогічної підготовки майбутнього вчителя і викладача з позицій компетентнісного підходу та виявлені умови, що забезпечують високий рівень ефективності використання педагогічних технологій.

In the article the features of training future teachers from the standpoint of the competency approach and found conditions that ensure a high level of efficiency in the use of pedagogical technologies.
Training of future teachers to introduce pedagogical technologies in the context of integration into the global educational space
Keywords: компетентнісний підхід; технологічна компетентність; євроінтеграція; реdagogical technology; competence approach; technological competence; global educational space; European integration