Діагностика бізнес-процесів - Конохова, Зоя Петрівна; Грінберг, Галина Леонідівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У конспекті лекцій викладено зміст дисципліни, розкрито роль процесного підходу до управління підприємством, сутність та види бізнес-процесів, розглянуто методи діагностики бізнес процесів та візуалізації отриманих результатів.
Keywords: конспект лекцій; діагностика бізнес-процесів; бізнес-процеси; бізнес; управління підприємством; сцтність бізнес-процесів