Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з курсу "Фізико-хімічні методи аналізу" - Самойленко, Сергій Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Індивідуальне завдання з дисципліни "Фізико-хімічні методи аналізу" представляє собою розрахункову роботу, яка складається із набору задач за вивченими темами. Завдання здається викладачу згідно плану навчального процесу. Оцінка виставляється після перевірки викладачем та захисту студентом індивідуального завдання.
Keywords: методичні вказівки; розрахункове завдання; фізичні методи аналізу; хімічні методи аналізу; біотехнології; біоінженерія