Ділова англійська мова - Сухова, Анна Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Посібник охоплює дев'ять розділів, які за змістом відносяться до різного роду ділових та професійних ситуацій і забезпечують засвоєння фонових знань і найбільш уживаної лексики. Подано автентичні матеріали, різноманітні вправи, тематичні словники у кожному розділі та двомовний абетковий словник наприкінці підручника. Розраховано на студентів спеціальності "Переклад" і студентів економічних спеціальностей.

The book includes nine units that are related to different kinds of business and professional situations and ensure background knowledge and the most used lexical units acquisition. The book presents authentic materials, various exercises, topic vocabulary introduced in each unit and bilingual alphabetical vocabulary at the end of the book. For the students of "Translation and Interpreting" department and students of economic specialties.
Business English
Keywords: лексика; переклад; ділова англійська мова; менеджмент; ділове листування; ділова лексика