Легкоплавка керамічна зв'язка для алмазних кругів - Лісачук, Георгій Вікторович; Федоренко, Дмитро Олегович; Федоренко, Олена Юріївна; Федорович, Володимир Олексійович; Трусова, Юлія Дмитрівна; Дайнеко, Катерина Борисівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2018)
Легкоплавка керамічна зв'язка для алмазних кругів містить В₂О₃ Аl₂О₃, PbO. При цьому додатково містить CuO, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: В₂О₃ 13,1-14,10; Аl₂О₃ 4,80-5,65; PbO 73,70-75,0; CuO 6,10-7,55.
Keywords: патент; надтверді матеріали; оксиди; хімічні речовини; рівень температури; алмазно-абразивні інструменти