Методика відбору та накопичення змінного у часі web-контенту - Опара, Д. С.; Коваленко, К. О.; Шендрик, В. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуті особливості створення методики відбору та розміщення в базу даних динамічної інформації для виконання подальшого аналізу у системі моніторингу теплозбереження будівель СумДУ.

In the paper deals a method of selection and placement in database dynamic information for further analysis in the system of monitoring heat saving buildings SSU.
Keywords: моніторинг; парсер; DOM-дерево; HTML; база даних; monitoring; parser; DOM-tree; HTML; database