Застосування геоінформаційних технологій для оцінки ергономічних умов в системі „працівник-вітроенергетична установка-середовище” - Пархоменко, О. М.; Сєріков, Я. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Наведена комп’ютерна технологія, яка розроблена на основі використання геоінформаційних систем для проведення ергономічної оцінки системи „працівник-вітроенергетична установка-середовище” за фактором шуму

Refer computer technology, which is designed on the basis of geographic information systems for ergonomic evaluation of the "employee-wind power installation-environment" by a factor of noise
Keywords: комп’ютерна технологія; ергономічна оцінка; фактор шуму; професійні захворювання; гуманізація техніки; computer technology; geographic information systems; ergonomic assessment; employee; noise factor