Управління матеріальними запасами – ключовий аспект логістичної діяльності сучасного підприємства - Сумець, О. М.; Назарян, М. М.; Федоренко, М. М.; Бровко, П. О.; Чупир, В. Є.; Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2014)
Основне призначення запасі на підприємстві, що займаються виробництвом продукції різного асортименту, є забезпечення стійкої пропозиції споживчого попиту на визначеному сегменті ринку.
Keywords: управління матеріальними запасами; система управління; АВС аналіз; XYZ аналіз