Особливості змісту фізичної підготовки курсантів на тактичному рівні військової освіти у ВВНЗ ДПСУ - Гнидюк, О. П. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
У дослідженні представлено особливості змісту фізичної підготовки курсантів вищому військовому навчальному закладі Державної прикордонної служби України переважно із педагогічного кута зору. Відповідно до теми дослідженні важливе значення має не спортивний контекст, не методика виконання вправ, а саме висвітлення форм, методів, прийомів і засобів фізичної підготовки курсантів на тактичному військової освіти у ВВНЗ ДПСУ.
Keywords: фізична підготовка; курсанти; тактичний рівень освіти; physical training; cadets; tactical level of education