Формування стратегії розвитку підприємств хімічної промисловості - Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті розглянуто основні фактори, які можуть бути використано для формування стратегії розвитку підприємств хімічної промисловості. Визначено і обґрунтовано найбільш важливі напрямки функціонування підприємств хімічної промисловості.

Basic factors that can be it is used for forming of strategy of development of enterprises of chemical industry are considered in the article. Certainly and the most essential directions of functioning of enterprises of chemical industry are reasonable.
Keywords: виробництво; продукція; розвиток стратегічний; фактори економічні; ефективність; chemical industry; production; goods; strategic development; economic factors; efficiency