Гендерні психологічні особливості українських підприємців - Богдан, Жанна Борисівна; Несен, А. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
У статті проаналізовано основні гендерні психологічні особливості українських підприємців на базі дослідження за допомогою тесту Майерс-Бріггс (MBTI).

The article analyzes the main gender psychological characteristics of Ukrainian entrepreneurs on the basis of a study using the Myers-Briggs test (MBTI).
Gender psychological features ukrainian entrepreneurs
Keywords: підприємництво; тест Майерс-Бріггс; entrepreneurship; Myers-Briggs test