Моделювання повзучості та довготривалої міцності матеріалів в режимі on-line - Бреславський, Дмитро Васильович; Бреславська, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Стаття присвячена методиці використання спеціалізованого Інтернет-сайту, призначеного для організації, зберігання, швидкого доступу й обробки даних про властивості металевих конструкційних матеріалів, в задачах проектування машинобудівних конструкцій з урахуванням повзучості та руйнування.

The paper is devoted to the procedure of using the specialized Internet-site made for organization, saving, quick access and data processing of metal properties in design of engineering structures with consideration creep-damage processes
Keywords: машинобудівні конструкції; задачі проектування; металеві матеріали; високотемпературні властивості; програмне забезпечення; Інтернет-сайт