Маркетингові характеристики ринку асинхронних двигунів - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Косенко, Андрій Васильович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Херсонський державний аграрний університет, 2020)
Проведене дослідження показало, що з 2010 р. в Україні розпочався новий етап розвитку ринку асинхронних електродвигунів, який, на наш погляд, продовжується і в цей час. За останні декілька років в два рази виросло виробництво асинхронних електродвигунів.
Keywords: силовий автоматизований електропривод; ринок електровиробів; енергетичні витрати; енергозбереження; електроенергетика