Аналіз традиційних методів розподілу непрямих витрат та пропозиції щодо їх удосконалення - Ларка, Анастасія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Встатті проаналізоване застосування різних методів розподілу непрямих витратта запропоновані заходи щодо їх удосконалення.

In article application of different methods of distribution of indirect expenses is analysed and actions for their improvement are offered.
Keywords: методи калькулювання; собівартість продукції; система управління витратами; виробничо-господарська діяльність; витрати; продукція