Принципи вибору асортименту машинобудівної продукції - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПИ", 2006)
Надано обґрунтування асортименту продукції за допомогою логічного ланцюжка "вивчення потреб споживачів" - "формування асортименту продукції" - "управління асортиментом продукції". Наведена необхідність створення стратегічної системи управління.

The range of products substantiation on the basis of the logic chain is presented. Such links as "investigating consumers' preferences", "creating the range of products" and "managing the range of products" are included into this chain. The necessity of developing management strategic system is shown.
Keywords: асортимент продукції; потреби споживачів; управління асортиментом продукції