Дослідження проблем концепції інклюзивного економічного розвитку України - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Копиця, Андрій Олегович (Одеський національний технологічний університет, 2024)
В доповіді визначено, що концепція інклюзивного економічного розвитку України має значний потенціал для підвищення рівня життя населення та забезпечення стійкого економічного зростання. Для досягнення цих цілей необхідно подолати існуючі проблеми через комплексний підхід та активну співпрацю між урядом, бізнесом та громадянським суспільством.
Keywords: інклюзивний розвиток; концепція; проблеми; економіка; Україна; індекс інклюзивного розвитку