Небезпека ведення сільського господарства на деокупованих територіях - Шаловинська, В. В.; Разно, Микола Русланович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У роботі розглянуто основні фактори ризику, які є потенційно небезпечними при веденні сільського господарства на деокупованих територія, особливо у малих фермерських господарствах та індивідуальних домогосподарствах.

Main risk factors that are potentially dangerous for agriculture activity at the de-occupied territories, especially in small farms and individual households are described in this work.
Danger of agriculture activity at de-occupied territories
Keywords: деокуповані території; сільське господарство; фактори ризику; de-occupied territories; agriculture; risk factors