Використання оксидних сполук перехідних металів, як контактів для окиснення амоніаку до нітроген (ІІ) оксиду - Юрченко, Ганна Олександрівна; Бутенко, Анатолій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття присвячена використанню оксидних сполук перехідних металів, як контактів для окиснення амоніаку до нітроген (ІІ) оксиду.
Keywords: хімія; нітратна кислота; кобальтохромовий каталізатор; неплатинові контактні маси; економічність