Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Основи інженерної підготовки" - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Семенов, Євгеній Олександрович (My University, 2022)
Дані методичні вказівки встановлюють обсяг та основний зміст виконання програми навчальної дисципліни «Основи інженерної підготовки» студентами заочної форми навчання, за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» освітня програма 263-1 - «Охорона праці». Метою вичення дисципліни є: формування у майбутніх фахівців знань про досягнення науки й практики в галузі машинобудування; освоєння принципів і основних закономірностей виробничих процесів у машинобудівному виробництві; формування інженерно–технологічної бази при організації й керуванні машинобудівним виробництвом; забезпечення безпеки виробничих процесів у машинобудівному виробництві.
Keywords: методичні вказівки; контрольна робота; основи інженерної підготовки; охорона праці