Система керування електромагнітним приводом комутаційного апарата - Бугайчук, Віктор Михайлович; Клименко, Борис Володимирович; Лелюк, Микола Анатолійович; Єресько, Олександр В'ячеславович; Форкун, Яна Борисівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Система керування електромагнітним приводом комутаційного апарата містить мікроконтролер, драйвер, силовий транзистор, електромагніт з однією обмоткою та конденсатор. Додатково містить інтерфейсне реле з двома перемикаючими контактними групами, біполярний транзистор, варистор, діод та три резистори.
Keywords: патент; електротехніка; силові транзистори; резистори; мікроконтролери