Оцінювання комерційної привабливості об'єктів інтелектуальної власності на основі технологічного важеля - Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Розроблено науково-методичні засади оцінювання об'єктів інтелектуальної власності на засадах технологічного важеля. Сформовано механізм дії технологічного важеля на машинобудівних підприємствах.
Keywords: комерціалізація; потенціал інтелектуальний; діяльність виробничо-підприємницька; база науково-методична; ефективність; індекс прибутковості; патент; активність інноваційна