Бізнес в умовах війни та коронавірусу: проблеми та перспективи - Книш, Інна Василівна (SSPG Publish, 2023)
У даній статті розглядаються питання, що стосуються проблем та перспектив продукування нових практик ведення бізнесу в умовах війни та коронавірусу.
Keywords: бізнес; практики; коронавірус; війна