Міжнародні перспективи інвестиційної привабливості підприємства - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Матросова, Вікторія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Обґрунтовано, що одним із важливих напрямів державної інвестиційної політики нашої країни на міжнародному ринку є підвищення інвестиційної привабливості підприємств, галузей та регіонів, а також проведення системних і комплексних заходів щодо стимулювання й залучення іноземного та вітчизняного капіталів. Проте, в умовах сьогодення інвестиційна привабливість регіонів, галузей та підприємств значно знизилась, причинно-наслідковим зв’язком даного процесу є вплив факторів фінансово-економічної кризи.
Keywords: інвестиційна діяльність; привабливість; міжнародний бізнес; прогнозування