Проблеми інформатизації. Том 3 - (:unkn) unknown (ФОП Петров В. В., 2020)
У збірнику подано тези доповідей восьмої міжнародної науково-технічної конференції “Проблеми інформатизації”. Розглянуті питання за такими напрямами: інформатизація навчального процесу; безпека функціонування, застосування та експлуатація телекомунікаційних систем та мереж; комп’ютерні методи і засоби інформаційних технологій та управління; методи швидкої та достовірної обробки даних в комп’ютерних системах та мережах; сучасні інформаційновимірювальні системи; цивільна безпека (інформаційна підтримка).
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; обробка даних; комп'ютерні системи; комп'ютерні мережі; цивільна безпека; інформаційно-вимірювальні системи