Аналіз режимів частотного регулювання синхронних електроприводів насосів - Куцик, Андрій Степанович; Семенюк, Микола Борисович; Нечай, Олег Михайлович (НТУ "ХПІ", 2013)
The article presents research results of electromechanical processes in frequency control synchronous electric drives of pumps, which have been obtained by mathematical modeling method.
Keywords: потужні турбомеханізми; синхронні двигуни; закони частотного регулювання; частотне регулювання швидкості; закон керування; струм збудження