Кваліфікаційна робота "бакалавр" - Омеляненко, Галина Вікторівна; Черкашина, Вероніка Вікторівна; Загайнова, Олександра Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні вказівки призначені для роз’яснення послідовності виконання, оформлення та захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів денної, заочної та дистанційної форми навчання спеціальності 141 - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка спеціалізації - Електричні системи та мережі.
Keywords: методичні вказівки; бакалаврська кваліфікаційна робота; вимоги; загальні положення; дотримання норм академічної доброчесності; навчальний процес; педагогічна діяльність