Моральне спрацювання устаткування як основний фактор зниження рентабельності виробництва - Погорєлов, Сергій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянути можливості урахування зміни умов відтворення машини у зв'язку з ростом продуктивності суспільної праці. При цьому приймаються в увагу річні прирости продуктивності праці в країні, що дозволяє дати об'єктивну оцінку впливу морального зношування на знецінення машини в будь-який рік її експлуатації.

In article to consider possibilities of the accounting of change of conditions of reproduction of the car in connection with growth of productivity of public work. Are thus taken into consideration annual growth of productivity of work in the country which resolves dates an objective assessment of influence of moral wear process on car depreciation in any year of its operation.
Keywords: планування; управління; прогнозування; довгострокові плани; розвиток підприємства