Влияние термоокислительных процессов на прочностные свойства графитовых изделий, пропитанных золь-гель композициями - Шутеева, Ирина Юрьевна; Семченко, Галина Дмитриевна; Руденко, Л. В.; Кущенко, М. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2008)
Досліджено дію просочення золь-гель композиціями графітових виробів на їх властивості. Надано рекомендації для підвищення міцності та стійкості до окиснення.

The influence of impregnation of sol-gel composition into grapfite items has been investigated and recommendations for increasing of strength and oxidation resistance have been given.
Keywords: керамика; полимерные композиции; золь-гель композиции; графитовая керамика