Теоретичні основи судової екологічної експертизи - Сабадаш, Віра Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010)
На основі узагальнення практики судово-технічних експертиз безпеки життєдіяльності та охорони праці, розглянуто деякі існуючі проблеми їх виконання при дослідженні порушень правил екологічної безпеки, і на основі інтеграції та диференціації знань запропонований новий вид судово-технічної експертизи – судова екологічна експертиза.
Keywords: судово-технічні експертизи; безпека життєдіяльності; охорона праці; проблеми; порушення правил; екологічна безпека; експертні висновки; виконання