Дослідження впливу факторів ризику на ефективність інноваційних проектів - Кучинський, Володимир Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано підхід до удосконалення використання методу аналізу чутливості для оцінки ризику інноваційних проектів, що допоможе детальніше врахувати влив різних факторів ризику на ефективність впровадження.

Offered approach to the improvement of the use of method of analysis of sensitiveness for the estimation of risk of innovative projects of, which will help more detailed to take into account poured in different factors of risk on efficiency of introduction.
Keywords: ризик; аналіз; чутливість