Англійська мова - Беркутова, Тетяна Іванівна; Гончаренко, Тетяна Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2007)
Даний навчально-методичний посібник орієнтований на розвиток і вдосконалення навичок англійського професійного мовлення спеціалістів з комп'ютерних наук та економіки. Матеріал посібника відповідає діючій вузівській програмі.
Keywords: science paradigms; grammar; imaging systems; big business implications; artificial intelligence