Деякі аспекти формування економічного механізму енергозбереження в Україні - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Солодовнікова, Тетяна Володимирівна; Подрез, Ольга Іванівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто проблему побудови ефективного економічного механізму енергозбереження відносно використання електроенергії в Україні.

The problem of constructing an effective economic mechanism of energy relative to the use of electricity in Ukraine.
Keywords: електроенергія; механізм економічний; альтернативні джерела енергії; тарифи; ціноутворення; electric power; energy saving; economic mechanism; alternative energy sources; tariffs; pricing