Удосконалювання методів навчання й оцінки знань студентів вищих навчальних закладів - Товажнянський, Леонід Леонідович; Бухкало, Світлана Іванівна; Кошелева, М. К. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті проведений аналіз методичного комплексу навчання й оцінки знань випускників ВНЗів різного рівня навчання з метою вибору способів компетентістного підходу до активізації технічної творчості студентів. Описані методики тестування й комплексного проектування для всіх видів робіт студентів. Наведені в статті методи дозволяють максимально повно використовувати здатності студентів, що сприяє кращому засвоєнню ними матеріалу для вивчення.

The complex of training methods and estimation of different level graduates knowledges is discussed. The complex is aimed to select the competence for enhancement of methodics and complex creativity work in technics. New testing methodics and complex designing for all kinds of students work were discribed. Methods mentioned in paper let to use fully the experience of students and usefullness of their researches.
Keywords: підхід компетентнісний; контроль тестовий; оцінка знань; competence approach; methodical complex of training; estimation of knowledges