Використання відходів олієжирової промисловості у якості котельного палива - Пархомов, Юрій Юрійович; Мірошниченко, Денис Вікторович; Тертичний, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Вивчено склад відходів олієжирової промисловості, розглянута технологія отримання котельного палива на основі відходів олієжирової промисловості, запропоноване використання такого палива для парогенераторів дезодораційних колон олієжирових комбінатів.
Keywords: альтернативне котельне паливо; дослідження; технологія переробки жирів; спеціальна обробка; автоматизація; лінія нейтралізації олій