Архітектури та розроблення систем Інтернету / Вебу речей на основі вбудованих платформ - Плахтеєв, Анатолій Павлович; Бабешко, Євген Васильович; Ткаченко, Володимир Антонович; Здоровець, Юлія Володимирівна (ТОВ "Юстон", 2019)
Книга містить матеріали практичної частини магістерського курсу "Основи Інтернету речей", розробленого в рамках проекту Internet of Things: Emerging Curriculum for Industry and Human Applications / ALIOT, 573818-EPP-1-2016-1-UKEPPKA2-CBHE-JP, 2016-2019, що фінансується програмою ЄС ERASMUS+. Книга складається з 9 лабораторних робіт для модуля цього курсу "Архітектури та платформи Інтернету / Вебу речей". Лабораторні роботи включають завдання для вивчення платформ і розроблення систем індустріального Інтернету і Вебу речей з використанням Arduino, PLCNext та інших засобів. Книга підготовлена українськими університетськими командами за підтримки колег з академічних закладів країн ЄС, що входять до консорціуму проекту ALIOT. Книга призначена для магістрантів і аспірантів, які вивчають технології IoT, програмну і комп'ютерну інженерію, комп'ютерні науки. Може бути корисною для викладачів університетів і навчальних центрів, розробників систем IoT.
Architectures and Embedded Platform Based development of Internet / Web of Things systems
Keywords: лабораторні роботи; інформаційні технології; комп'ютерні системи; цифровізація; програмування; розробка додатків; віртуальне середовище; мікроконтролери