Некрасов, Павло ОлександровичПодлісна, О. В.Гопкалов, В. Г.2016-01-142016-01-142010Некрасов П. О. Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії / П. О. Некрасов, О. В. Подлісна, В. Г. Гопкалов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2010. – № 11. – С. 172-179.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19218Дана робота присвячена дослідженню впливу діацилгліцеринової олії на основні процеси ліпідного обміну в організмі. На основі отриманих біохімічних показників зроблено висновок, що вказана олія є нетоксичною, дозволяє запобігти накопиченню жирової маси та попередити розвиток тригліцеридемії та холестеринемії.Influence of diacylglycerol oil on the main processes of lipid metabolism was investigated. According received biochemical indexes we conclude that mentioned oil has no toxicity and helps to prevent the development of adipopexia triglyceridemia and cholesteremia.ukолійно-жирова індустріядіацилгліцериниліпідний обмінтригліцеридеміяхолестеринеміяДослідження харчової цінності діацилгліцеринової оліїArticle