Самоподібність як характеристична властивість фракталу. Фрактальна (дробова) розмірність Хаусдорфа - Адашевська, Ірина Юріївна; Краєвська, Олена Олександрівна (My University, 2019)
В роботі розглянуто питання інваріантної самоподібності геометричних фракталів на прикладі побудови кривої Коха та спосіб визначення розмірності множини в метричному просторі - розмірність Хаусдорфа.
Keywords: фрактальна геометрія; нерегулярні множини; самоподібність; крива Коха; фрактальна розмірність