Аліфіренко, А. А.Звягінцева, Оксана ВікторівнаРогозянська, А. Ю.2024-01-022024-01-022021Аліфіренко А. А. Одержання сичужних сирів з пробіотичними властивостями / А. А. Аліфіренко, О. В. Звягінцева, А. Ю. Рогозянська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 104 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72487ukпродукти харчуванняздорове харчуваннямолочно-кислі бактеріїпробіотичні мікроорганізмиОдержання сичужних сирів з пробіотичними властивостямиArticle