Застосування ПК "ЛІРА-САПР" для моделювання прогресуючого обвалення - Пурденко, Р. Р. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуте явище прогресуючого обвалення при пожежі та вибуху. Для моделювання запропоновано використання програмного забезпечення ЛІРА-САПР.

The considered phenomenon of progressive collapse during fire and explosion. For modeling, it is proposed to use LIRA-CAD software.
Application of PC "LIRA-SAPR" for simulation of progressive collapsing
Keywords: прогресуюче обвалення; ЛІРА-САПР; пожежа; progressive collapse; LIRA-SAPR; fire