Енергозберігаючі технології в теплоенергетиці - Кошельнік, Олександр Вадимович; Пугачова, Тетяна Миколаївна; Круглякова, Ольга Володимирівна; Павлова, Вікторія Геннадіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У навчальному посібнику розглядаються проблеми використання вторинних енергетичних ресурсів в різних галузях промисловості, наведені розрахунки теплотехнологічних схем з використанням теплоутилізаційного обладнання для генерації теплової та електричної енергії, розглядаються екологічні аспекти енергетики. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності 144 "Теплоенергетика".
Keywords: вторинні енергоресурси; утилізація теплоти; тепломасообмінне обладнання; екологія; навколишнє середовище