Програма навчальної дисципліни підготовки бакалавра "Міжнародні економічні відносини" - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2016)
Програма вивчення навчальної дисципліни "Міжнародні економічні відносини" складена відповідно до освітньої програми підготовки бакалаврів кафедри організації виробництва та управління персоналом зі спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини". Предметом навчального курсу дисципліни є система економічних зв'язків господарюючих суб'єктів різних країн на основі міжнародного поділу праці та механізм реалізації цих зв'язків в процесі інтернаціоналізації та глобалізації.
Keywords: економіка; міжнародні економічні відносини; економічна теорія; міжнародне економічне співробітництво; валютні відносини; міжнародний бізнес