Методологічні і дидактичні принципи викладання медичної (клінічної) психології та роль специфічної персонології педагога вищої школи - Безсмертний, О. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті дослідженно на підґрунті аналізу дисциплінарної специфіки та дослідження індивідуальних персонологічних якостей педагогів вищої школи (ВШ). Сформулювано методологічні та дидактичні принципи викладання медичної (клінічної) психології у вищих навчальних закладах (ВНЗ).

In the article investigated on soil of analysis of disciplinary specific and research of individual personological internalss of teachers of higher school. Formulated methodological and didactics principles of teaching (clinical) of medic psychology in higher educational establishments (institution of higher learning).
Methodological and didactics principles of teaching to medic psychology but role of specific personology of teacher of higher school
Keywords: якості особистісні; компетенція міждисциплінарна; спеціальність; медицина; знання; уміння