Оцінка попиту в продукції - Жадан, Тетяна Андріївна (НТУ "ХПІ", 2005)
Проаналізовані сучасні підходи в області потреби та цінності продукції. З урахуванням напрямків її використання розкриті поняття "потреба", "цінність". Розроблено модель оцінки попиту в продукції.

The analysed modern approaches in the field of requirement and values of production. In view of directions of its her use the opened concepts "requirement", "value". The model of an estimation of demand in production is developed.
Keywords: попит; потреби; запити; цінність продукції; фізіологічні потреби; соняшникова олія; норми витрат; ціна; доходи населення