Створення якісного іміджу ділової людини – запорука її успіху у майбутній професійній кар'єрі - Грень, Лариса Миколаївна (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2018)
У статті розглянуто наукові дослідження з проблеми формування якісного іміджу ділової людини, пошуки ефективних засобів у створенні її привабливого позитивного образу для подальшого кар’єрного зростання, успіху у професійній діяльності. Окреслено перспективний напрям формування якісного іміджу ділової людини: дослідження проблеми якості навчання майбутніх фахівців, що безпосередньо впливає на якість підготовки магістрів в галузі міжнародних відносин до стратегічного управління професійною кар'єрою, на їх конкурентоспроможність в умовах ринкової економіки.

The article deals with scientific research on the problem of forming a qualitative image of a business person, the search for effective means in creating its attractive positive image for further career growth, success in professional activity. The prospective direction of forming a qualitative image of a business person is outlined: the study of the quality of the training of future specialists, which directly affects the quality of masters' training in the field of international relations to strategic management of a professional career, their competitiveness in a market economy.
Producing a quality image of business man is a mortgage of her success with a future professional career
Keywords: професійна кар'єра; кар'єрне зростання; стратегічне управління; імідж ділової людини; магістри; міжнародні відносини; professional career; career development; strategic management; business image; masters; international relations