Колдашева, В. О.Звягінцева, Оксана Вікторівна2023-01-302023-01-302022Колдашева В. О. Передумови для налагодження виробництва пробіотичних напоїв в Україні / В. О. Колдашева, О. В. Звягінцева // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 434.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61819ukпробіотичні продуктихарчова промисловість Українипробіотична харчова продукціяфруктові сокипробіотичні культурипробіотикигіпоалергенні пробіотикипробіотичні напоїмолочнокисле бродіння фруктового сокукомерційні штами пробіотичних бактерійПередумови для налагодження виробництва пробіотичних напоїв в УкраїніThesis