Мотивація студентів до реалізації соціально-культурних та суспільно-корисних завдань у процесі організації оздоровчих та спортивних заходів - Євтифієв, Андрій Сергійович; Резнік, Світлана Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Обґрунтовано, що важливою умовою професійної підготовки майбутніх магістрів фізичної культури і спорту є мотивація студентів до реалізації соціально-культурних та суспільно-корисних завдань у процесі організації оздоровчих та спортивних заходів, пов’язаних зокрема із забезпеченням рухової активності людей, їх гармонійного розвитку та ведення ними здорового способу життя.
Keywords: студенти; мотивація; майбутні магістри; фізична культура; спорт; спортивні заходи; здоровий спосіб життя; професійна підготовка