Інноваційні технології як запорука безпеки платежів - Маковоз, Оксана Сергіївна; Передерій, Тетяна Сергіївна (ПП "Аксіома", 2019)
Статтю присвячено теоретичним та практичним аспектам використання безконтактних технології в банківській сфері. Проаналізовано сучасний стан використання NFC-технології. Охарактеризовано сучасні тенденції технології NFC в сфері роздрібних платежів. Обґрунтовано доцільність застосування інноваційних технології в банківському секторі України як запоруки безпеки платежів.
Keywords: інноваційна технологія; NFC-технологія; RFID-мітка; NFC-гаманці; платіж; банківська сфера